• bedrijfsvloer foto’s

  Bekijk ons portfolio

 • bedrijfsvloer foto’s

  Klanten aan het woord

 • bedrijfsvloer bedrijven

  Neem contact op

 • prijs bedrijfsvloer

  Offerte aanvragen

Bedrijfsvloer

Kies voor een bedrijfsvloer die nog jaren meegaat

Bent u op zoek naar een duurzame bedrijfsvloer met een perfecte afwerking? Gietvloergietvloeren.nl is DE online portal voor bedrijven en ondernemers die op zoek zijn naar een kwalitatieve afwerking voor een bedrijfsruimte, productiefaciliteit, winkelruimte, showroom, garage of werkplaats. Wij leveren en appliceren hoogwaardige gietvloeren op basis van polyurethaan, zeer intensief belastbare epoxyvloeren en prachtige grindvloeren tegen een aantrekkelijke prijs.

Als bedrijfsvloer specialist hebben wij de laatste 10 jaar enorm veel ervaring opgebouwd in het zorgvuldig aanbrengen en opleveren van diverse soorten gietvloeren en met epoxy geappliceerde afwerkingen. Ons aanbod aan vloertypen, coatings, kleuren en kleurencombinaties, ons professionele technische team en adviseurs zijn bij uitstek de reden om uw bedrijfsvloer bij ons in te kopen.

Een bedrijfsvloer op basis van epoxy of een PU-gietvloer laten aanbrengen?

Uw keuze voor een bedrijfsvloer hangt af van het toekomstige gebruik, de ondergrond, het binnenmilieu en de kwaliteit die u wenst. Ook is het belangrijk om te weten of u binnen uw bedrijf werkt met chemische vloeistoffen of dat de vloer tegen zware belastingen moet kunnen. Speciale anti-sliplagen of anti-allergene coatings zijn uiteraard door ons te leveren, inclusief een goede en langdurige garantie op kleurechtheid en krasvastheid.

Kiest u voor e