• beton coaten foto’s

  Bekijk ons portfolio

 • beton coaten foto’s

  Klanten aan het woord

 • beton coaten bedrijven

  Neem contact op

 • prijs beton coaten

  Offerte aanvragen

Beton coaten

Beton coaten is de ultieme 'finishing touch' voor elke ruimte

Wilt u een ruimte geheel naar eigen smaak kleur geven maar vraagt u zich af wat u met kaal beton kunt doen? G&G-vloeren is de erkende betoncoating specialist van Nederland. Wij hebben ruim 10 jaar ervaring in beton coaten en het verfraaien van interieurs. Onze technische adviseurs weten voor u elke ambitie op het gebied van beton coaten te verwezenlijken, van het coaten van wanden en vloeren in badkamers tot het opleveren van coatings voor bouwkundige elementen en vloeren in parkeergarages, showrooms en winkelruimten.

Welke producten en grondstoffen worden bij het beton coaten gebruikt?

De meest betonafwerkingen of coatings komen tot stand op basis van epoxy, polyurethaan, PVC of acryl. Voor het coaten van beton heeft u dus keuze uit honderden applicatiedragers en applicatiemethoden. Elke methode van beton coaten en elke drager van de coating heeft zo zijn voor- en nadelen. Epoxycoatings zijn bijvoorbeeld zeer goed bestand tegen chemische verontreinigingen maar verkleuren in het algemeen een stuk sneller dan coatings op PU-basis.

Polyurethaan coatings zijn daarentegen weer uitzonderlijk geschikt voor het aanbrengen van transparante coatings op bestaand beton. Maar u kunt beton laten coaten in vele kleuren en grijstinten. Uniek bij G&G-vloeren zijn de "beton cire wall" afwerkingen, een cementgebonden afwerkingen die wanden of bouwkundige elementen laten lijken op beton of stucwerk.

De duurzame voordelen van beton coaten

Beton coaten is vooral belangrijk als u ruimten gemakkelijk wilt kunnen reinigen, als u een trendy interieur tot in lengte van jaren goed wilt kunnen onderhouden of als u bijvoorbeeld uw badkamer volledig slijtvast en vochtbestendig wilt maken. Uiteraard kan beton coaten een uitkomst zijn voor bouwkundige elementen die blootgesteld zijn aan de buitenlucht. Denk daarbij aan onderdelen van trappenhuizen, balkons en galerijen, galerijvloeren of onderdelen in andere (semi)publieke ruimten.

Beton laten coaten in maar liefst honderden kleuren en grijstinten

Elk interieur is weer anders en dus heeft u een expert nodig die alles weet over kleuren en tinten, transparante en matte toepassingen alsmede de juiste werkwijze voor het aanbrengen van coatings voor beton. Bovendien zoekt u iemand die u haarfijn het verschil kan uitleggen tussen een normale betonverf op basis van acryl en beton coaten op basis van epoxy of polyurethaan. En die u in de richting wijst van goede, betaalbare producten van uitstekende kwaliteit.

Neem nu contact op met ervaren specialisten die van beton coaten hun vak hebben gemaakt

Wilt u informatie ontvangen over onze beton coatingsproducten of meer weten over alle toepassingsmogelijkheden? Bel met 020-8463694 of mail naar info@gietvloergietvloeren.nl