• foto’s vloer coaten

  Bekijk ons portfolio

 • vloer coaten foto's

  Klanten aan het woord

 • vloer coaten bedrijf

  Neem contact op

 • prijs vloer coaten

  Offerte aanvragen

Vloer coaten

Professioneel advies- en uitvoering in het coaten van vloeren

Een vloer laten coaten komt tegenwoordig steeds vaker voor. Veel consumenten en bedrijven hebben de innovaties op het gebied van epoxycoatings en PU-coatings voor de afwerking van vloeren omarmt, niet in de laatste plaats omdat dit type vloerafwerking niet alleen zorgt voor prachtige glanzende vloeren in allerlei kleurschakeringen, maar vooral ook omdat het al geruime tijd betaalbaar is. Bij G&G-vloeren hebben we ruim 10 jaar ervaring in het appliceren en aanbrengen van hoogwaardige vloercoatings die in prijs concurreren met alternatieve 'harde' afwerkingen. Een vloer coaten is inmiddels iets wat wij dagelijks doen.

Vloer laten coaten in diverse kleuren

Door uw vloer te laten coaten door G&G-vloeren heeft u keuze uit maar liefst 3000 verschillende kleuren. U kunt daarbij ook denken aan metallic kleuren, grijstinten of een transparante of matte uitvoering. Bij G&G-vloeren kunt u tevens terecht voor coatings met een betonlook, coatings met een gemêleerd uiterlijk met vlokken erin en zelfs grindvloeren. Een vloer laten coaten door G&G-vloeren betekent dat u tot maximaal 5 jaar garantie krijgt op kleurechtheid van polyurethaanvloeren.

Een vloer coaten met logo's, prints en LED-verlichting

Zoekt u een vloercoating die logo's laat zien of een vloerafwerking waar makkelijk LED-verlichting in kan worden gemaakt? Tegenwoordig is er van alles mogelijk op dit gebied. Ideaal voor bijvoorbeeld een winkelruimte of showrooms zodat de vloer een extra spectaculair karakter krijgt. Lichtbanen, een merknaam in de vloer of een vloerconcept wat geheel is aangepast aan de kleuren van het merk of de winkelformule, het is allemaal mogelijk. Maar ook als particulier zult u versteld staan van wat inmiddels mogelijk is.

Duurzaam en betaalbaar uw vloer laten coaten

Een vloercoating hoeft niet extreem duur te zijn. Als u het vergelijkt met tegelvloeren en andere harde ondergronden, denk dan eens na over de afschrijvingstermijn van een vloercoating. De meeste coatings blijven zeker 10 jaar hun kleurechtheid en slijtvastheid behouden. Uw vloer laten coaten in de badkamer van uw woning of appartement is daarom zeker geen slecht idee, helemaal als u bedenkt dat u nooit meer voegen hoeft schoon te maken of uit te schrapen en dat u verzekert bent van een schone, glanzende en vochtbestendige vloer.

Meer weten over de beste manier waarop u uw vloer kunt coaten?

Bel met 020-8463694 of mail naar info@gietvloergietvloeren.nl. U komt snel in contact met onze coatingspecialisten en technische adviseurs die snel een oplossing op maat voor u bedenken.