• foto’s vloercoatings

  Bekijk ons portfolio

 • vloercoatings foto's

  Klanten aan het woord

 • vloercoatings bedrijf

  Neem contact op

 • prijs vloercoatings

  Offerte aanvragen

Vloercoatings

De erkende vakman voor de applicatie van vloercoatings

Coatings zijn voor allerlei gebruiksmogelijkheden inzetbaar en hebben een uitzonderlijk gunstige prijs-prestatieverhouding in vergelijking tot andere afwerkingen, coatings zijn ideaal voor vrijwel elke vloer. Als ervaren specialist in de aanleg en applicatie van vloercoatings kijken wij al ruim 10 jaar terug op uitzonderlijke coatingsprojecten die wij door heel Nederland hebben uitgevoerd. Inmiddels hebben wij allerlei winkels, showrooms, kantoren en ook woningen mogen voorzien van de meest duurzame en hoogwaardige vloercoatings die er tegenwoordig op de markt verkrijgbaar zijn.

Veelal komen klanten bij ons met een specifieke probleem waar een advies op maat voor nodig is. De ondergrond, de dikte van de coating, het intensieve gebruik van de ruimte, de diverse beschikbare topafwerkingen alsmede de mechanische en chemische belastbaarheid; het zijn onderwerpen die wij dagelijks tegenkomen en maar wat graag beantwoorden.

Er bestaan veel diverse soorten vloercoatings en het is voor u als zakelijke klant of als particulier soms moeilijk om door de bomen het bos nog te zien. Daarom eerst wat uitleg over vragen die wij doorgaans krijgen.

Welke vloercoatings zijn tegenwoordig verkrijgbaar?

De meeste vloercoatings die wij leveren en aanbrengen worden gemaakt op basis van de thermohardende kunststof epoxy en op basis van polyurethaan (PU). Er bestaan ook andere dragers van vloercoatings, zoals het overbekende acryl. Dit chemische product wordt dan vaak weer met carbonvezel versterkt om de nodige druk- en treksterkte te halen. Epoxyharsen- en lijmen wordt op grote schaal toegepast binnen de vliegtuigindustrie en andere bedrijfstakken en vormen samen met glasvezel een zeer licht maar sterk eindproduct. Via G&G-vloeren kunt u allerlei vloercoatings op basis van epoxy of polyurethaan verkrijgen en laten appliceren. Onze technische adviseurs zorgen voor advies op maat.

De voordelen van epoxy vloercoatings

Epoxy vloercoatings zijn op elke ondergrond aan te brengen. Zo nodig wordt gewerkt met een goede hechtprimer om de ondergrond voor te bereiden. De afwerking is extreem dun, een fractie van een millimeter en is na de droogtijd gelijk te belasten. Eén van de belangrijkste voordelen van vloercoatings die op basis van epoxy zijn geappliceerd, is de enorme mechanische en chemische belastbaarheid. Indien u een zeer waterafstotende en makkelijk te reinigen vloer wilt hebben, is epoxy het product voor u. Epoxy vloercoatings kunnen tegen olie en tegen allerlei andere chemische bestanddelen. Dit product is ook anti-allergeen en wordt regelmatig binnen ziekenhuizen toegepast.

Informatie over vloercoatings aanvragen

Heeft u interesse voor een betaalbare en hoogwaardige vloercoating? Neem contact op met onze specialistische vloercoating adviseurs door te bellen met 020-8463694 of te mailen naar info@gietvloergietvloeren.nl. Uiteraard kunt u gebruik maken van ons online offerteformulier.