• foto’s gietvloer prijs

  Bekijk ons portfolio

 • gietvloer prijs foto's

  Klanten aan het woord

 • gietvloer prijs bedrijf

  Neem contact op

 • prijs gietvloer

  Offerte aanvragen

Gietvloer prijs

Wij berekenen de gietvloer prijs op basis van uw wensen

Prijstechnisch maken wij onderscheid tussen een premium gietvloer en een budget gietvloer. De gietvloer prijs van een premium gietvloer ligt circa 35% hoger dan die van een budget gietvloer omdat alle onderlagen van deze gietvloer een specifieke garantie hebben. De budget gietvloer prijs geeft alleen garantie op kleurechtheid van de bovenste afwerkingslaag. U heeft al een budget gietvloer vanaf € 50,- per m2. Op basis van al uw wensen maken we samen een keuze voor het type gietvloer dat goed bij uw situatie past. Wij willen u ook nog het volgende meegeven: begin pas aan een gietvloer als u meer dan 20 m2 vloerafwerking nodig heeft. Hoe groter het te realiseren oppervlakte, hoe gunstiger de gietvloer prijs/m2 zal uitpakken.

Kwaliteit en onze gietvloer prijs nader bekeken

Gietvloergietvloeren.nl biedt premium gietvloeren aan met 100% garantie op kleurechtheid. Dat wil zeggen dat wij garanderen dat uw vloer in 5 jaar tijd niet is verkleurd. Dit type gietvloer en de bijbehorende gietvloer prijs is dan ook speciaal geschikt voor woningen en kantoren waar zo min mogelijk kleurafbreuk mag plaatsvinden. Onze exclusieve premium gietvloeren zijn gemaakt van hoogwaardige producten en bestanddelen en garanderen deze kleurechtheid.

Een ander voordeel is natuurlijk dat binnen ons premium productassortiment een enorm aantal kleuren en kleurcombinaties te realiseren is. De gietvloer prijs van onze gietvloeren verschilt niet per kleur. Wel kan er vanwege de opbouw en dikte van de vloerafwerking een verschil in gietvloer prijs ontstaan. Uiteraard is deze prijs ook afhankelijk van het aantal m2. Uiteraard worden al deze facetten van de te realiseren vloer meegenomen in de uiteindelijke offerte.

De exacte gietvloer prijs, de offerte en onze voorwaarden

Al onze offertes worden voorzien van onze algemene voorwaarden. Hierin kunt u nog eens rustig nalezen wat wordt verstaan onder 5 jaar garantie op kleurechtheid en welke gietvloer prijs per m2 wij hebben berekend. Uiteraard worden tijdens een mogelijk voorgesprek deze elementen nader uitgelegd, zodat u een duidelijk inzicht krijgt in de opbouw van onze gietvloer prijs en de kwaliteit die u daarvoor krijgt.

Meer weten? Offerte aanvragen of een gunstige gietvloer prijs berekenen?

Klik hier voor een offerte op maat, of neem vrijblijvend contact met ons op voor meer informatie over uw situatie en de meest gunstige gietvloer prijs.