• foto’s gietvloer amsterdam

  Bekijk ons portfolio

 • gietvloer amsterdam foto's

  Klanten aan het woord

 • gietvloer amsterdam bedrijf

  Neem contact op

 • prijs gietvloer amsterdam

  Offerte aanvragen

Gietvloer Amsterdam

De erkende gietvloer specialist van Amsterdam

Zoekt u naar een erkende gietvloer specialist in of rond Amsterdam? Bij www.gietvloergietvloeren.nl staan ervaren experts op dit gebied voor u klaar om u accuraat in te lichten over de juiste gietvloer oplossing voor u. Wij zijn bekend in Amsterdam en omstreken en leveren hoogwaardige gietvloeren op basis van polyurethaan in wel 3000 kleuren- en kleurcombinaties. Wij zijn met recht de gietvloer specialisten van Amsterdam, met ruim 10 jaar ervaring in advisering en het appliceren van veelzijdige, duurzame en exclusieve gietvloer designs. Al onze premium- en budget gietvloeren hebben een garantie van maar liefst 5 jaar op kleurechtheid. Dit zorgt ervoor dat u ook als particulier een prima alternatief heeft om die badkamer of keuken extra kwaliteit te geven. Kom eens bij ons langs in onze gietvloer showroom op de Overtoom in Amsterdam voor een goed gesprek en een kennismaking met ons uitgebreide productassortiment.

Betaalbare gietvloer in Amsterdam nodig?

De meeste gietvloeren werden door ons in het verleden aangebracht voor voornamelijk zakelijke klanten in en rond Amsterdam. Vaak voor industrievloeren, voor magazijnen en voor andere productieplekken en werkplaatsen waar een slijtvaste en volledig vochtwerende en naadloze vloer een uitkomst was. Tegenwoordig zijn ook steeds meer huiseigenaren in Amsterdam geïnteresseerd in het laten leggen van een gietvloer in de eigen woning. De betaalbaarheid en de zeer positieve eigenschappen van gietvloeren maakt het ook in deze tijd een aantrekkelijke interieuroplossing.

Zo bent u verzekerd van een zeer slijtvaste, naadloze en waterdichte gietvloer die voor lange tijd duurzame kwaliteit geeft aan woonkamer, badkamer of keuken.

Elke gietvloer is in onze Amsterdamse showroom te bezichtigen

Overtoom 477 te Amsterdam is het adres voor iedereen die zich op prachtige gietvloeren wilt oriënteren. In onze showroom vindt u een reeks van stalen en catalogi en de laatste trends uit de wereld van de gietvloeren. Maak een afspraak met de technische adviseurs van www.gietvloergietvloeren.nl en laat u inlichten over de voor u meest geschikte gietvloer.

Offerte opvragen om een gietvloer in Amsterdam aan te laten leggen

Neem nu contact met ons op door te bellen met 020-8463694 of te mailen met info@gietvloergietvloeren.nl. Wij zijn 24 uur per dag bereikbaar voor vragen en om op maat advies te geven omtrent exclusieve gietvloeren. Vul ons offerteformulier in en ontvang snel een aantrekkelijk aanbod op maat.