• foto’s gietvloer rotterdam

  Bekijk ons portfolio

 • gietvloer rotterdam foto's

  Klanten aan het woord

 • gietvloer rotterdam bedrijf

  Neem contact op

 • prijs gietvloer rotterdam

  Offerte aanvragen

Gietvloer Rotterdam

Op zoek naar een gietvloer in de regio Rotterdam?

Binnen de regio Rotterdam is G&G-vloeren al ruim 10 jaar actief als erkend vloerafwerkingsbedrijf voor superieure en exclusieve gietvloeren, epoxycoatings, grindvloeren en andere toepassingen. Om een kwalitatief hoogwaardige gietvloer in Rotterdam te laten aanleggen kunt u contact opnemen met onze technische adviseurs die u op maat kunnen adviseren over de voor u beste vloeroplossing. Wij werken aan vloerafwerkingen voor zakelijke klanten, particulieren en in de publieke sector als leverancier en applicateur van de modernste PU-gietvloeren en epoxy coatings.

Erkend specialist van gietvloeren in Rotterdam en omgeving

Zoekt u een gietvloer met de juiste eigenschappen die betaalbaar is en in lengte van jaren zijn kleur behoudt? Bij G&G-vloeren appliceren wij in Rotterdam en omgeving speciale gietvloeren met als hoofddrager polyurethaan. Het mixen van hulpstoffen alsmede het aanbrengen van de vloer moet door een specialistisch bedrijf worden gedaan. De laatste jaren zijn wij door veel Rotterdamse ondernemingen en particulieren gevraagd om advies te geven en onze professionele applicatiecrew in te schakelen die op de juiste wijze een gietvloer weet aan te leggen. Geheel volgens veilige werkvoorschriften en binnen de vooraf vastgestelde opleveringstermijn.

Rotterdamse gietvloeren in allerlei kleuren en met een sublieme prijs-kwaliteitverhouding

Een gietvloer laten aanleggen hoeft niet duur te zijn. In de regio Rotterdam kunt u al een gietvloer laten leggen vanaf € 50,- per m2. Deze budget gietvloer beschikt over alle voordelige eigenschappen waarover ook onze premium gietvloeren beschikken. Het enige verschil is dat u alleen 5 jaar garantie krijgt op de kleurechtheid van de toplaag. U krijgt een slijtvaste, waterafstotende, UV-stabiele en anti-allergene gietvloer die er perfect uitziet en ook nog eens heel makkelijk is te reinigen. U heeft de keuze uit 3000 kleuren en kleurcombinaties, uit transparante en matte coatings en uit speciale producten zoals de gietvloer "betonlook" en metallic tinten. Tevens zijn in dit type vloeren de LED-lampen van uw Rotterdamse decorateur te verwerken, of het logo van uw bedrijf. Op het gebied van gietvloeren zijn er enorm veel mogelijkheden.

Bestel uw gietvloer in de regio Rotterdam via www.gietvloergietvloeren.nl

Bel met 020-8463694 of mail naar info@gietvloergietvloeren.nl. U komt snel in contact met onze coatingspecialisten en technische adviseurs die snel een oplossing op maat voor u bedenken.