• foto’s gietvloer utrecht

  Bekijk ons portfolio

 • gietvloer utrecht foto's

  Klanten aan het woord

 • gietvloer utrecht bedrijf

  Neem contact op

 • prijs gietvloer utrecht

  Offerte aanvragen

Gietvloer Utrecht

Op zoek naar een ervaren gietvloer applicatiebedrijf in Utrecht en omstreken?

Via www.gietvloergietvloeren.nl komt u snel in contact met professionele adviseurs en applicateurs van gietvloeren en alles wat daar mee te maken heeft. Al zeker 10 jaar zijn wij actief in de regio Utrecht om onze hoogwaardige gietvloeren te leveren aan groter en kleinere opdrachtgevers, particulieren en de publieke sector. Woont of bent u als bedrijf gevestigd in Utrecht en wilt u een gietvloer bestellen en laten appliceren door een veilig werkend en specialistisch uitvoeringsteam? In uw woning, bedrijf, showroom of winkel? Neem contact op met onze technische adviseurs en bekijk samen de voor u beste gietvloer oplossing.

Van Utrecht tot Amsterdam, een exclusief gietvloer design voor elk interieur

Onze duurzame en slijtvaste polyurethaan gietvloeren worden gemaakt van milieuvriendelijke en biologische hulpstoffen. Onze gietvloeren worden in bijna alle regio's van Nederland aangebracht. Vooral ook in Utrecht en omgeving hebben wij de laatste tijd diverse opdrachten mogen vervullen. Onze professionaliteit en onze kennis zorgen ervoor dat wij als erkend gietvloer specialist onze portfolio op gezette tijden kunnen uitbreiden met goed en veilig werk.

In het centrum van Utrecht hebben wij recent nog een aantal particulieren en huiseigenaren geholpen met de renovatie van badkamer, keuken en woonkamer. Onze premium en budget gietvloeren blijken ook voor deze klanten een aantrekkelijk alternatief. Zowel kleurecht als slijtvast, vochtwerend en waterafstotend alsmede het gemakkelijke onderhoud van dit type vloerafwerking, het zijn nou juist die eigenschappen die bij veel particulieren en zakelijke klanten populair zijn.

Ons gietvloer uitvoeringsteam werkt aan schitterende vloeren in heel Utrecht

Voor diverse ondergronden heeft ons Utrechtse uitvoeringsteam een oplossing. Uiteraard zal de ondervloer eerst geheel vlak en stofvrij moeten worden gemaakt waarna een primer wordt aangebracht. De werkvoorschriften van ons uitvoeringsteam in Utrecht zijn zeer accuraat opgesteld wat zorgt voor een uitstekende eindkwaliteit. Na het aanbrengen van de primer wordt de polyurethaan gietvloer aangebracht met vlakspaan en rollers. Onze applicateurs gebruiken veiligheidsmaskers en andere beschermende kleding om veilig met alle grondstoffen te werken.

In contact komen met onze technische adviseurs in de regio Utrecht

Neem nu contact met ons op door te bellen met 020-8463694 of te mailen met info@gietvloergietvloeren.nl. Wij zijn 24 uur per dag bereikbaar in de regio Utrecht voor vragen en om op maat advies te geven omtrent exclusieve gietvloeren.