• foto’s gietvloer tips

  Bekijk ons portfolio

 • gietvloer tips foto's

  Klanten aan het woord

 • design gietvloer bedrijf

  Neem contact op

 • prijs gietvloeren gietvloer

  Offerte aanvragen

Gietvloer Tips

Waar moet u op letten bij de aanschaf van uw gietvloer?

Als erkend vloerspecialist hebben wij een aantal handige tips voor u. Hoewel deze tips zeer logisch lijken, maken wij soms mee dat klanten en opdrachtgevers niet op de hoogte zijn van de meest essentiële voorwaarden om een goede gietvloer of epoxycoating te laten uitvoeren. Van oriëntatie tot uitvoering, van offerte tot oplevering, u kunt zelf rekening houden met een aantal zaken om een goed resultaat te krijgen:

Zet alles op papier

Een goede voorbereiding begint met het op papier zetten van uw wensen. Probeer geen mondeling afspraken te maken, maar laat alles, van offerte tot garanties netjes op papier zetten. Een professionele vloerspecialist zal daar geen moeite mee hebben en zal dit juist aanmoedigen. Ook de vloerspecialist heeft baat bij het maken van heldere afspraken.

Vraag referenties op en kijk bij anderen

Vraag altijd referenties op en ga eens kijken bij een particulier of bedrijf dat al een vloer door de door u gekozen specialist heeft laten aanleggen. Vraag naar de ervaringen met dit bedrijf. Bij gietvloergietvloeren.nl kunt u verschillende referenties van onze projecten en opdrachtgevers eenvoudig opvragen.

Jargon laten uitleggen

Uiteraard spreken vloerspecialisten een soms ingewikkeld technisch jargon. Wees niet verlegen en vraag altijd naar extra uitleg, ook al als u uw vraag al meerdere malen heeft gesteld. Vraag