• fotos gietvloer

  Bekijk ons portfolio

 • foto’s epoxy gietvloer

  Klanten aan het woord

 • epoxy gietvloer bedrijf

  Neem contact op

 • prijs epoxy gietvloer

  Offerte aanvragen

Epoxy gietvloer

Wat is een Epoxy gietvloer?

Een epoxy gietvloer bestaat uit diverse bestanddelen, de belangrijkste is uiteraard het thermohardende polymeer epoxy. Voorheen werd het in combinatie met glasvezel alleen nog gebruikt in de vliegtuig- en autoindustrie voor de productie van composieten. Maar ook in de verfindustrie wordt epoxy veelvuldig gebruikt. Als u voor een epoxy gietvloer kiest, dan kiest u voor een vloer met een extreem hoge trek- en druksterkte. De vloer is belastbaar voor zware machines, hoge stellingen of andere zware materialen. Dit ten opzichte van andere vloerafwerkingen, die deze belasting in het algemeen niet kunnen dragen. Epoxy heeft als negatieve eigenschap dat het na verloop van tijd enigszins verkleurd.

Voordelen van een epoxy gietvloer

De belangrijkste voordelen van een epoxy gietvloer, naast de extreem goede belastbaarheid, is dat deze geheel naadloos en waterdicht kan worden aangebracht. De vloer is na droging zeer waterbestendig en ook nog eens bestand tegen intense chemische verontreiniging. Dit maakt de epoxy gietvloer een goed alternatief voor fabrieksruimten of werkplaatsen waar vaak met chemische producten of olie wordt gewerkt. De vloer is stootvast en bestand tegen weekmakers. Een epoxy gietvloer is tevens stofvrij en zeer makkelijk te onderhouden.

Prijsaantrekkelijk, duurzaam en sterk |de epoxy gietvloer van gietvloergietvloeren.nl

De epoxy gietvloer is qua prijs voordeliger dan de overige gietvloeren. Het negatieve aspect van de verkleuring speelt in het bijzonder bij woningen. Als erkend specialist in het aanbrengen van epoxy gietvloeren raden wij u dan ook af om een epoxy gietvloer te laten aanbrengen in uw keuken of badkamer. Maar voor alle andere doeleinden binnen bedrijfsruimten en fabriekshallen is een epoxy gietvloer de juiste oplossing voor een duurzame en exclusieve vloerafwerking. Voor gegarandeerde belastbaarheid kiest u dan ook voor een epoxy gietvloer van G&G vloeren.

Kies een professioneel team om een epoxy gietvloer te laten leggen

Wij hebben meer dan 10 jaar ervaring in het aanbrengen van een epoxy gietvloer in industriehallen, restaurants, garages en andere ruimten. Als erkend epoxy specialist schakelt u ons in bij de afwerking of renovatie van verschillende soorten vloeren. Ons team van specialisten brengt een in jaren opgebouwde kennis met zich mee op het gebied van epoxy gietvloeren. Wij inspecteren de ondergrond, bespreken met u de juiste oplossing en geven garantie op diverse producten.

Meer weten over uw exclusieve epoxy gietvloer?

Neem vrijblijvend contact met ons op door op werkdagen te bellen met 020-8463694 of te mailen met info@gietvloergietvloeren.nl. Wij zijn 24 uur per dag bereikbaar voor vragen. U kunt ook een afspraak maken in onze showroom zodat we u gerichter kunnen informeren over de voor u beste epoxy gietvloer toepassing.