• foto’s epoxyvloer

  Bekijk ons portfolio

 • epoxyvloer foto's

  Klanten aan het woord

 • epoxyvloer bedrijf

  Neem contact op

 • prijs epoxyvloer

  Offerte aanvragen

Epoxyvloer

Wat is een epoxyvloer?

Epoxyvloer of epoxy vloercoating, het zijn woorden die door elkaar worden gebruikt voor de aanduiding van een vloerafwerking op basis van de thermohardende kunststof epoxy. Deze sterke en slijtvaste kunststof wordt al geruime tijd gebruikt in de vliegtuig- en autoindustrie. In combinatie met glasvezel is het uitstekend te gebruiken voor de productie van lichtgewicht en zeer buigsterke onderdelen. Een epoxyvloer of epoxy vloercoating gebruikt de aantrekkelijke eigenschappen van epoxy: slijtvast, licht, water- en vuilafstotend en zeer goed bestand tegen chemische verontreiniging en mechanische belastingen. Epoxyvloeren worden bij uitstek gebruikt in ruimten waar hoge eisen worden gesteld aan onderhoud, hygiëne en belastbaarheid. Ze komen dan ook voor in ziekenhuizen, fabriekshallen, showrooms, magazijnen en andere productieplaatsen.

De hoogwaardige epoxyvloeren van www.gietvloergietvloeren.nl

Wij leveren hoogwaardige maar zeker ook betaalbare epoxyvloeren van de beste kwaliteit. Inmiddels hebben wij als erkend vloerspecialist circa 10 jaar ervaring opgebouwd in het veilig aanbrengen van epoxyvloeren voor diverse opdrachtgevers. Ons uitstekende team van technische adviseurs kunnen u geheel op maat adviseren over de beste oplossing voor uw situatie. Elke epoxyvloer heeft zo zijn eigen specifieke kwaliteiten en kenmerken en dus is het van belang dat wij u zo goed mogelijk inlichten over alle mogelijkheden.

Een epoxyvloer op maat

Heeft u behoefte aan een hoogglans epoxyvloer of een matte tint in een specifieke kleur? Of bent u op zoek naar een topkwaliteit anti-slipvloer op basis van epoxy voor uw magazijn? Voor al deze vragen kunt u bij G&G-vloeren terecht. Via onze website krijgt u direct toegang tot ervaren technische adviseurs die u wat betreft epoxyvloeren exact inlichten over de verschillende mogelijkheden. Voor elke industriële toepassing heeft G&G-vloeren een praktische en duurzame epoxyvloer. Kies een moderne epoxyvloer die:

• Geheel stoot- en krasvast is
• Een uitzonderlijke vloeistofdichtheid heeft
• Stofvrij en slijtvast is
• Perfect naadloos is aangebracht en naadloos blijft
• Extreem chemische en mechanisch belastbaar is
• Bestand is tegen weekmakers
• Te verkrijgen is in diverse RAL-, Sikkens- en NCS-kleuren

Snel een offerte voor uw epoxyvloer aanvragen

Neem vrijblijvend contact met ons op door op werkdagen te bellen met 020-8463694 of te mailen met info@gietvloergietvloeren.nl. Wij zijn 24 uur per dag bereikbaar voor vragen en om op maat advies te geven omtrent de voor u meest gunstige epoxyvloer. Ook kunt u heel eenvoudig ons offerteformulier gebruiken om snel een prijsvergelijking te maken.