• foto’s gietvloeren

  Bekijk ons portfolio

 • Gietvloeren foto's

  Klanten aan het woord

 • Gietvloeren bedrijf

  Neem contact op

 • prijs gietvloeren

  Offerte aanvragen

Gietvloeren

Kennis en expertise in de beste kwaliteit gietvloeren

Zoekt u een specialist in gietvloeren die u accuraat kan adviseren over de vloerafwerking die u zoekt? Als online portal heeft gietvloergietvloeren.nl de belangrijkste informatie over gietvloeren voor u op een rij gezet. Met meer dan 10 jaar werkervaring in hoogwaardige vloerdecoratie en het aanbrengen van gietvloeren, bent u op het juiste adres om dichter bij uw gedroomde vloer te komen. Wij leveren en appliceren gietvloeren op basis van polyurethaan en epoxyvloeren op basis van thermohardende polymeren. Voor particulieren, bedrijven en de publieke sector.

De eigenschappen van gietvloeren op een rij

UV-stabiel, 100% alifatisch, kras- alsmede slijtvast, waterafstotend, kleurvast, het zijn maar een paar van de belangrijke voordelen van PU gietvloeren. Dit type vloerafwerking is in allerlei kleuren en kleurcombinaties aan te brengen inclusief speciale topcoatings die nog eens extra zorgen voor een glanzend afgewerkte vloer. Naast al deze voordelen verrijken gietvloeren uw interieur en is schoon maken een stuk gemakkelijker geworden. Een gietvloer is bijna overal toe te passen. Als erkend gietvloeren specialist zijn onze vloeren inmiddels te bewonderen in showrooms, winkels, kantoren, woningen, gymzalen en andere publieke ruimten. Ook zijn gietvloeren prima toe te passen in combinatie met vloerverwarming en kunt u speciale effecten bereiken door speciale folies of prints te laten opnemen in de vloer.

Gietvloeren en het predicaat 'milieuvriendelijk'

De intrinsieke en gecombineerde kwaliteiten van het copolymeer polyurethaan, zowel buigzaam als sterk, zorgen voor de specifieke eigenschappen van gietvloeren. Inmiddels beschikken deze vloeren over milieucertificaten die garanderen dat bij de productie van de bestanddelen de CO2 uitstoot tot een minimum is beperkt.

Preparatie en applicatie van gietvloeren

Voordat u gietvloeren laat aanleggen, is het belangrijk dat de ondergrond geheel stofvrij is. Ook de ruwheid van de ondergrond speelt een rol, zo nodig wordt een extra primer aangebracht om een goede ondergrond te bewerkstelligen. Na deze bewerking kunnen er 1 of 2 extra lagen worden aangebracht voor de hechting van de PU-laag. Na het appliceren van de PU-gietvloer worden de meeste gietvloeren ook nog voorzien van een topcoating. De preparatie en applicatie van gietvloeren moet worden gedaan door een professioneel team met de juiste kennis. Zo verkrijgt u de beste kwaliteit en bent u ervan verzekerd dat de vloer in lengte van jaren zijn eigenschappen behoudt.

Meer weten over onze gietvloeren of een offerte aanvragen?

Uiteraard worden al de hier boven beschreven handelingen in de uiteindelijke offerte meegenomen. U kunt vrijblijvend met ons contact opnemen door op werkdagen te bellen met 020-8463694 of te mailen met info@gietvloergietvloeren.nl. Wij zijn 24 uur per dag bereikbaar voor vragen. U kunt ook een afspraak maken in onze showroom zodat we u nog veel meer kunnen laten zien van ons productassortiment.