• foto’s goedkope gietvloer

  Bekijk ons portfolio

 • goedkope gietvloer foto's

  Klanten aan het woord

 • goedkoop gietvloer bedrijf

  Neem contact op

 • prijs goedkope gietvloer

  Offerte aanvragen

Goedkope gietvloer

Kwaliteitseisen en de goedkope gietvloer

Bij gietvloergietvloeren.nl kunt u terecht voor allerlei gietvloeren. Ook een goedkope of budget gietvloer behoort tot de mogelijkheden. Een goedkope gietvloer die voldoet aan allerlei kwaliteitseisen, een vloerafwerking die uw budget niet volledig uitkleedt. Al meer dan 10 jaar zijn wij specialisten in het aanbrengen van hoogwaardige vloeren op basis van polyurethaan en epoxy. Veel van onze klanten zochten de beste oplossing voor de beste prijs.

U kunt bij ons al een goedkope gietvloer laten aanleggen vanaf € 50,- per m2. Deze prijs garandeert een minimum aan kwaliteit, duurzaamheid en tevredenheid. U krijgt maar liefst 5 jaar garantie op de kleurechtheid van de bovenste topcoating. Onze goedkope gietvloer oplossing is naadloos, UV-stabiel, krasbestendig en zeer gemakkelijk schoon te houden. Kwaliteit voor een aantrekkelijke prijs, de goedkope gietvloer oplossing van Nederland.

De eigenschappen van onze goedkope gietvloer nader belicht

Polyurethaan is bij uitstek de drager van onze hoogwaardige gietvloeren. Uw goedkope gietvloer krijgt flexibele vloeistofdichtheid en sterkte in één. Deze kunststof, behorende tot de scheikundige groep van polymeren, werd voorheen alleen nog gebruikt in industriële producten en toepassingen, maar heeft zich meer en meer gevestigd als hoofdbestanddeel van met name ook de goedkope gietvloer.

Deze kunststof heeft als belangrijke eigenschap dat het eigenschappen combineert die u met reguliere steenachtige afwerkingen niet kunt bereiken. Een goedkope gietvloer op basis van PU is bijvoorbeeld ook zeer brandveilig. Ook het onderhoud van de vloer en de toepassingsmogelijkheden binnen woningen, bedrijven, showrooms en winkelruimten zorgen voor een aantrekkelijk alternatief.

Pigmenten, kleuren- en kleurcombinaties van de goedkope gietvloer

Ook een goedkope gietvloer van gietvloergietvloeren.nl is te realiseren in honderden kleuren en kleurcombinaties. Wij importeren speciale pigmenten in samenwerking met onze buitenlandse partners. Dit betekent dat wij vooruitlopen op interieurtrends en ons assortiment kunnen aanpassen op de vragen uit de markt. Buiten al deze voordelen, is onze goedkope gietvloer (budget gietvloer) mooi te combineren met prints en folies in de vloer, zodat een prachtig gemêleerd uiterlijk ontstaat of een speciaal logo in de vloer kan worden meegenomen. De talloze toepassingen en kleurmogelijkheden zorgen ervoor dat u voor elke vloer een passende oplossing op maat krijgt.

Offerte opvragen voor een goedkope gietvloer

Neem vrijblijvend contact met ons op door op werkdagen te bellen met 020-8463694 of te mailen met info@gietvloergietvloeren.nl. Wij zijn 24 uur per dag bereikbaar voor vragen. U kunt ook een afspraak maken in onze showroom zodat we u gerichter kunnen informeren over onze goedkope gietvloer en ons uitgebreide productassortiment.