• foto’s grindvloer

  Bekijk ons portfolio

 • grindvloer foto's

  Klanten aan het woord

 • grindvloer bedrijf

  Neem contact op

 • prijs grindvloer

  Offerte aanvragen

Grindvloer

Kies voor een grindvloer, combineer esthetisch design en functioneel gebruik

Grindvloeren zijn korrelige vloerafwerkingen die zeer geschikt zijn voor ruimten waar design en gebruiksgemak hand in hand gaan. Naturel of gekleurde grindkorrels worden in combinatie met een kunsthars over de ondergrond aangebracht. Uiteindelijk kan er nog een extra topcoating of anti-slip laag over de grindvloer worden geappliceerd. Via www.gietvloergietvloeren.nl komt u in contact met grindvloer specialisten met circa 10 jaar ervaring en expertise in exclusieve siergrindvloeren en hoogwaardige grindvloer designs.

De grindvloer microscopisch bekeken

Een goede grindvloer bestaat uit de juiste primers en bindmiddelen die samen met het siergrind een zeer hoogwaardige vloerafwerking bewerkstelligen. Grindvloeren kunt u tevens in diverse kleuren en in metallic tinten laten appliceren. Dit type afwerking past zich aan op de omgevingstemperatuur en voelt lekker warm aan. Afhankelijk van het gekozen grindvloersysteem wordt doorgaans een standaard korreldoorsnede van 3 mm gebruikt. Maar grotere doorsneden zijn uiteraard mogelijk. De totale afwerkingslaag is zeker twee tot drie maal zo dik.

Uiteindelijk komt er een extra seallaag of aflaklaag over de grindvloer. Zo wordt de ruimte tussen de grindkorrels dichtgezet en wordt de totale grindvloer zeer vochtdicht gemaakt. Grindvloeren zijn zeer slijtvast en gemakkelijk te onderhouden. Grindvloeren zijn uitermate toepasbaar in publieke gebouwen waar slijtage van de vlo