• foto’s haccp vloer

  Bekijk ons portfolio

 • haccp vloer foto's

  Klanten aan het woord

 • haccp vloer bedrijf

  Neem contact op

 • prijs haccp vloer

  Offerte aanvragen

Haccp vloer

Wat is een Haccp vloer?

Haccp is een afkorting voor "Hazard Analysis and Critical Control Points" en wordt als risico-inventarisatie instrument en normgevende richtlijn gebruikt binnen veel voedselverwerkende industrieën ter versterking van de voedselveiligheid. Een Haccp vloer komt tegemoet aan de eisen die binnen de Haccp-norm door veel bedrijven wordt gesteld. Denk daarbij aan de vleesverwerkende industrie waar bijvoorbeeld de richtlijn is dat de vloer elke dag opnieuw moet worden schoon gespoten. Een Haccp richtlijn kan heel praktisch zijn maar de vloer moet er wel tegen bestand zijn.

G&G-vloeren is al ruim 10 jaar actief op het gebied van coatings en gietvloeren die tegemoet komen aan sectorspecifieke Haccp-richtlijnen. De enorme checklist die in deze norm is opgenomen diende als basis voor de diverse coatings en gietvloeren die wij als Haccp vloer mogen bestempelen.

De epoxy Haccp vloercoating

Een Haccp vloer op basis van epoxy is vuilafstotend, slijtvast en zeer eenvoudig schoon te maken. Dit type vloeren is waterafstotend en zeer bestand tegen chemische verontreiniging. Epoxy heeft zich als drager van Haccp vloeren zeker bewezen. Epoxy is flexibel inzetbaar, d.w.z. dat ook goten en putten makkelijk kunnen worden opgenomen in dit type Haccp vloer. Bovendien is epoxy ook mechanisch belastbaar, wat het ook uitzonderlijk geschikt maakt voor zwaar materieel, stellingen, kranen en machines.

Voordelen van een epoxy Haccp vloer:

• Anti-allergeen en vuilafstotend
• Waterdicht en naadloos aan te brengen
• Extreem chemisch en mechanisch te belasten
• Brandveilig en geluiddempend
• Putten, goten eenvoudig mee te nemen in de Haccp vloer
• Extreem dunne laagdikte (fractie van een millimeter), ook voor renovatie toepasbaar
• Te verkrijgen in diverse tinten en toepassingen

Haccp vloeroplossingen met polyurethaan

Haccp vloeren met als hoofddrager polyurethaan zijn zeer kleurvaste afwerkingen uit te voeren in vele kleuren en grijstinten. Ook is het zo dat een Haccp vloer op PU-basis een stuk minder snel verkleurt dan een epoxy gebonden Haccp vloer. Ook PU-vloeren zijn uit te voeren met speciale anti-slip topcoatings en te appliceren in maar liefst 3000 verschillende kleuren en pigmentsoorten. Dit maakt de PU Haccp vloer een prima alternatief voor de epoxyvloer.

Bereken de voor u meest gunstige Haccp vloeroplossing

Wilt u meer weten over onze Haccp vloertoepassingen en Haccp coatings? Bel met 020-8463694 of mail naar info@gietvloergietvloeren.nl. U komt snel in contact met onze Haccp vloerspecialisten en die u snel voorzien van een oplossing op maat.