• foto’s kunststofvloeren

  Bekijk ons portfolio

 • kunststofvloeren foto's

  Klanten aan het woord

 • kunststofvloeren bedrijf

  Neem contact op

 • prijs kunststofvloeren

  Offerte aanvragen

Kunstenaars van de kunststofvloeren

news

Kwalitatief goede gietvloeren

Soms heeft u iets meer nodig dan alleen maar een vloerafwerking. Uw vloer moet misschien passen binnen een groter concept, een winkelformule of een showroomconcept. Of u wilt uw vloer nou juist dat extra beetje exclusiviteit, fantasie en finesse meegeven. Ook daarin zijn wij kunstenaars van de kunststofvloeren. Van alles is mogelijk:

Patronen en decoraties voor kunststofvloeren

Aparte effecten kunt u verkrijgen door speciale patronen of decoraties in de gietvloer te verwerken. Denk daarbij aan het mengen van verfschilfers of 'flakes' in de gietvloer zodat ze driedimensionaal lijken te zweven. Allerlei kleine voorwerpen kunt u meenemen om de gietvloer een extra mooi uiterlijk te geven. Met stenen, korrels of granulaten kunt u een zeer fraai steentapijt samenstellen. Uiteraard kunt u dezelfde decoraties doorzetten in wanden om een exclusief interieur als totaalconcept te verwezenlijken.

Logo's of foto's opnemen in de gietvloer

Afhankelijk van het soort gietvloer dat u kiest, kunt u logo's of foto's, prints en ander beeldmateriaal onder de vloer laten leggen. Een prachtige oplossing voor een winkel of showroom, maar ook steeds aantrekkelijker binnen woningen om de badkamer of woonkamer te voorzien van een schitterende esthetische verrassing. Zelfs de creatie van een kunstenaar kan prima onder een transparante coating worden verwerkt.

LED-verlichting : Wall to Floor Solutions

LED-verlichting heeft een bijzonder decoratieve en sfeervolle functie. Vooral binnen publieke ruimten heeft LED de markt veroverd. De verlichting kan gemakkelijk worden meegenomen in de vloer waardoor bijzondere lichtpatronen en routing de ruimte een bijzondere sfeer meegeven. Ook de afstemming van LED-verlichting tussen vloeren, plafonds en wanden behoort tot de mogelijkheden.